Obchodní podmínky

Obchodní podmínky

 

Způsob platby

  • Obecná ustanovení a vymezení pojmů
  • Informace o uzavřené smlouvě a obchodních podmínkách
  • Ochrana osobních dat

 

Při objednávce nad 2000 Kč neúčtujeme poštovné! Ke každé objednávce dárek. 

 

Způsoby platby

 

Platba a doprava

 

1. Zasíláme prostřednictvím České pošty.


2. Dobírka: Nejčastějším způsobem, který naši zákazníci volí, je zaslání zboží na dobírku poštou. V tomto případě účtujeme zákazníkům příspěvek na poštovné ve výši100,-Kč a to pouze u objednávek do 2000,-Kč. U objednávek nad 2000,-Kč poštovné ani balné neúčtujeme. Dobírkou zasíláme pouze v rámci ČR.


3. Platba předem: Druhou možností je platba předem na účet prodávajícího č. účtu 1434483083/0800.. Pokud si vyberete tuto možnost, vyčkejte prosím s platbou, dokud se s Vámi nezkontaktujeme. E-mailem vám potvrdíme objednávku a zašleme instrukce k platbě. 
Při platbě předem účtujeme zákazníkům v rámci ČR příspěvek na poštovné v jednotné výši 50,-Kč a to pouze u objednávek do 2000,-Kč. U objednávek nad 2000,-Kč poštovné ani balné v rámci ČR neúčtujeme. Po doručení vaší platby odesíláme doporučeně poštou.


4. Zásilka do zahraničí: V případě zaslání do zahraničí můžeme akceptovat pouze platbu předem. Zahraničním zákazníkům účtujeme příspěvek na poštovné  v jednotné výši 150,-Kč.

 

5. V hotovosti: Pouze při osobním odběru zboží v sídle firmy nebo po telefonní domluvě možnost odběru i ve Znojmě nebo v Brně. Kvůli domluvě doby a místa předání je povinná i položka mobilní telefon.

 

 

S veškerými vašimi důvěrnými daty je nakládáno dle platného zákona o ochraně osobních údajů a jsou využity pouze k vyřízení vaší objednávky. 

 

 

 

Obecná ustanovení a vymezení pojmů

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě orgonit.proeshop.cz, jehož provozovatelem  a dodavatelem zboží je Gabriela Fafílková-Fisinger  IČ: 49958631. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou jiný subjekt, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem (č. 513/1991 Sb.), vše ve znění novel.

Spotřebitelská smlouva - smlouva kupní, o dílo, případně jiné smlouvy, pokud smluvními stranami jsou na jedné straně spotřebitel a na druhé straně dodavatel resp. prodávající.

Prodávající / dodavatel - je osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti. Je to podnikatel, který přímo nebo prostřednictvím jiných podnikatelů dodává kupujícímu výrobky nebo poskytuje služby.

Kupující / spotřebitel - je osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy nejedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti. Je to fyzická či právnická osoba, která nakupuje výrobky nebo užívá služby za jiným účelem než pro podnikání s těmito výrobky nebo službami.

Uzavření kupní smlouvy - není-li kupujícím spotřebitel, objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu prodávajícího kupujícímu s tímto jeho návrhem (závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího). Je-li kupujícím spotřebitel, umístěním nabídky prodeje zboží na internetových stránkách vyjadřuje prodávající svoji vůli uzavřít kupní smlouvu na zboží, popř. služby za uvedených podmínek. Kupní smlouva vzniká okamžikem doručení závazné objednávky kupujícího prodávajícímu. Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.

Ochrana osobních dat

Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží.

Základní vlastnosti léčivých kamenů

AKVAMARÍN

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Je kamenem boha moře, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjadřování. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.
Léčebné využití: zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů, léčí žaludek, jícen, čelisti, bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu.

Užití: odvaha, klid, očištění, stres, strach

  AMAZONIT

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Uran a elementu země.
Je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.
Léčebné využití: léčí osteoporózu, zubní kazy, udržuje v rovnováze metabolismus,narušený blokací nervového systému, přináší úlevu při svalových křečích.
Užití: úspěch, klid, intuice, škodlivé záření
AMETYST


Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody.
Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem kardinálů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje především korunní čakru.
Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.
Užití: čistota, stres, sny, léčení alkoholismu, láska, klid, ochrana, štěstí, odvaha

AVENTURÍN

Léčebné využití: příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém.
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu.
Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.
V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Užití: mentální síla, zrak , peníze, klid, léčení, štěstí.

GRANÁT 


Léčebné využití:regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, pomáhá lepšímu vstřebávání minerálů a vitamínů, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce. 
Vlastnosti: bývá užíván jako amulet,  který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen,  který přivádí velké  množství  energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a  strnulé způsoby jednání.  Přináší sebedůvěru  a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc.  Pročišťuje čakry, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.
Užití: síla., ochrana, léčení, rituální práce 
Newsletter

Ich möchte Neuigkeiten erhalten.:

počítadlo.abz.cz